Met een Maglr zet je een statisch verhaal om in een interactieve, digitale publicatie. Je verandert stilstaande content naar bewegende content, waardoor je publiek getriggerd blijft om de informatie te lezen. 
-    Engagement verhogen
-    Onderscheidend
-    Digitaal te verspreiden
Met een responsive design is je pagina en/of presentatie altijd en op elk apparaat leesbaar.
Eenvoudig verspreiden
Video content
Privacy vriendelijk
Meetbare resultaten
Onderscheidend
Digitaal verspreiden
Engagement verhogen
Vast format
Efficiënt
Eigen beheer
Voordelen
Interactieve content
Waarom Maglr?
Wat is Maglr?
Responsive design
Mogelijkheden
Let's share it!
Met een Maglr zet je een statisch verhaal om in een interactieve, digitale publicatie. Je verandert stilstaande content naar bewegende content, waardoor je publiek getriggerd blijft om de informatie te lezen. Je boodschap komt hierdoor nog beter over bij je doelgroep.
Met een Maglr zet je een statisch verhaal om in een interactieve, digitale publicatie. Je verandert stilstaande content naar bewegende content, waardoor je publiek getriggerd blijft om de informatie te lezen. Je boodschap komt hierdoor nog beter over bij je doelgroep.
Je verhaal wil je delen met de wereld. Dat kan met een Maglr heel eenvoudig op alle online platforms: je website, social media, nieuwsbrief en zelfs op een informatiezuil in je winkel. Maglrs zijn volledig responsive. Dat betekent dat het zich automatisch aanpast naar de grootte van het beeldscherm. Je verhaal is dus zowel op desktop als mobiel goed leesbaar.
Effecten en animaties
Je kunt teksten en afbeeldingen van alle kanten het beeldscherm in laten schuiven door er een effect aan te geven. Ook is het mogelijk om een afbeelding te animeren. Het maakt de content visueel aantrekkelijker. Het springt letterlijk in het oog van de lezer.
Snackable content
Ons brein verwerkt beeld met korte teksten beter dan lange lappen tekst. Snackable content wordt dat ook wel genoemd. Denk aan een pop-up of een uitklapbare tekst. Content die snel en zonder moeite wordt geconsumeerd,
Video content
Video’s brengen je verhaal meer tot leven.
Je bedrijfsvideo of een ondersteunende YouTube-video integreer je eenvoudig in
een Maglr, zonder dat je lezer hoeft weg te klikken naar een nieuw venster. Je houdt de lezer dus vast op je pagina. Je kunt het je lezer nog makkelijker maken door de video meteen te laten afspelen doormiddel
van een automatic play functie.
Jouw huisstijl
Je wil uiteraard dat de lezers direct weten van wie de content afkomstig is. Een Maglr kan helemaal in de huisstijl van jouw bedrijf worden opgemaakt. Zo draagt een Maglr ook bij aan de merkbeleving.
Catapult Creëert
Wij zijn er voor bedrijven en organisaties die anders durven te denken en te doen. Hét communicatiebureau met een scherpe visie op effectieve communicatie en een passie voor creatieve concepten met een verrassende aanpak. Zo ook met het maken van creatieve en verrassende online magazines, presentaties, infographics en zelfs jaarverslagen! Benieuwd naar wat Catapult Creëert met Maglr? Neem dan contact
met ons op!